Vitsit pääsivu
Terveelliset elämäntavat
Hätävalhe
Talvisodan henki
USA: oikeusvaltio
Perusteeton irtisanominen
Ikärasismi
Insinööri vitsi
Väkisinmakaaminen
Tee-se-itse- autonkorjaus
Naisten asepalvelus
Vuoden uutinen
Perheriita (4 tapaa)
Alkoholivero laski
Vaikea asiakas
Naisen logiikka
Pureva mainoslause
Liikenneturvallisuus
Turun murre
Lintujen bongaus
Blondivitsit
Ikääntyminen
Huumoria
Kesäloma vinkit
Miehen korvike
Seuranhaku ilmoitukset
Sanomalehti-ilmoitukset
Arkipäivän filosofiaa
Totuus tulee lasten suusta

 

Terveelliset elämäntavat

Terveelliset elämäntavat ovat tulleet, mutta onko niistä apua? Lue raporttimme:

Noin kolmekymppisten ja sitä vanhempien ihmisten pitäisi itse asiassa olla kuolleet. Nykypäivän lainlaatijoiden ja byrokraattien mielestä meidän 60- ja 70-luvuilla syntyneiden ei olisi pitänyt edes selvitä hengissä.

Meidän pinnasängyt oli maalattu lyijyä sisältävällä maalilla. Meillä ei ollut lapsille turvallisia lääkepulloja, ovia eikä kaappeja ja pyöräillessä meillä ei kenelläkään ollut kypärää. Autojen takapenkeillä nukuimme pitkin poikin ilman, että meistä oli köytetty turvaistuimiin. Joimme vettä puutarhaletkusta, emme pullosta. Panimme leivän päälle voita ja joimme limsaa jossa oli sokeria, mutta kukaan meistä ei ollut liian lihava, koska olimme aina ulkona touhuamassa. Jaoimme limsamme kavereiden kanssa ja joimme samasta pullosta, eikä kukaan siitä kuollut.

Lähdimme aamulla aikaisin ulos ja tulimme kotiin vasta illalla kun katuvalot oli sytytetty. Meitä ei saanut kiinni koko päivänä - ei ollut kännyköitä. Meillä ei ollut Playstationia, Nintendoa tai X-boxia, ei ainuttakaan TV-peliä, ei 99 TV-kanavaa, ei surround-soundia, ei kännyköitä, kotitietokoneita tai Internetin chattikanavia. Meillä oli kavereita, me olimme ulkona heidän kanssaan.

Me putoilimme puista, saimme haavoja, katkoimme käsiä, jalkoja ja hampaita, mutta ei ketään haastettu oikeuteen niiden onnettomuuksien johdosta. Ne olivat vahinkoja, eikä niistä syytetty ketään muita kuin meitä itseämme. Joskus saattoi tulla kaupan päälle selkäsauna tai karttakepistä.

Muistatko ne vahingot? Me tappelimme, saimme mustelmia ja opimme pärjäämään niitten kanssa. Me leikimme kepeillä ja tennispalloilla, söimme multaa ja ruohoa. Kaikista varoituksista huolimatta montaakaan silmää ei puhjennut eikä meissä kasvanut ruohoa lopun elämää.

Me pyöräilimme ja kävimme toistemme luona, koputimme ovelle, kävelimme suoraan sisään ja osallistuimme keskusteluun. Jotkut oppilaista koulussa eivät olleet yhtä hoksaavaisia kuin muut, ne jäivät jälkeen ja jätettiin luokalle.

Tämä sukupolvi on kasvattanut uskaliaita riskinottajia, parhaita ongelmien ratkojia, investoijia, eri alojen ammattilaisia ja huippu-urheilijoita. Viimeiset 50 vuotta ovat olleet aikaa, jolloin uusia ideoita on syntynyt räjähdysmäisellä vauhdilla. Meillä oli vapaus, fiaskoja, menestystä ja vastuuta. Me opimme sopeutumaan kaikkeen mahdolliseen. Sinä olet yksi niistä.

Onnea!

Toivottavasti tämän näkevät kaikki ne joilla on ollut onni viettää lapsuutensa ennen kuin lainsäätäjät ja muut viranomaiset alkoivat säädellä elämäämme "meidän omaksi parhaaksemme". Meillä oli elämisen laatua! Hyvä 60- ja 70-luku!!

Tämän jutun lähetti Kimmo, kiitoksia hänelle

 
     

MAINOS: aikuisviihdettä vain K18: Pornotähti Saana


 
   

Jos ei naurata, voi vika olla muuallakin kuin tämän sivuston sisällössä - joten älä valita meille!

Alla K-18 vitsejä. Jos nämä loukkaavat, ÄLÄ LUE NIITÄ!
Pääsivulle | Takaisin maalle | Pikku-Kalle vitsit | Viihtyisä vanhainkoti

18.11.2005. (net)

14.7.2024