Vitsit pääsivu
Terveelliset elämäntavat
Hätävalhe
Talvisodan henki
USA: oikeusvaltio
Perusteeton irtisanominen
Ikärasismi
Insinööri vitsi
Väkisinmakaaminen
Tee-se-itse- autonkorjaus
Naisten asepalvelus
Vuoden uutinen
Perheriita (4 tapaa)
Alkoholivero laski
Vaikea asiakas
Naisen logiikka
Pureva mainoslause
Liikenneturvallisuus
Turun murre
Lintujen bongaus
Blondivitsit
Ikääntyminen
Huumoria
Kesäloma vinkit
Miehen korvike
Seuranhaku ilmoitukset
Sanomalehti-ilmoitukset
Arkipäivän filosofiaa
Totuus tulee lasten suusta

 

Perheriita

Perheriita (tapa I)

Perustavallinen machomies meni naimisiin hyvännäköisen naisen kanssa. Ja heti häiden jälkeen, hän kertoi muutaman säännön: "Minä tulen kotio milloin haluan, jos haluan ,ja siihen aikaan kun haluan. Enkä odota riitaa sinulta.Minä odotan mahtavan illallisen olevan pöydässä ellen ole kertonut, että en tule illalliselle kotiin. Lähden metsästämään, kalastamaan, ryyppäämään ja pelaamaan korttia silloin kun haluan minun vanhojen kavereideni kanssa ja äläkä vaan nalkuta siitä. Nämä ovat sääntöni.

Eikä mitään selityksiä?"

Hänen uusi morsiamensa sanoi, "Se käy ihan hyvin minulle. Kunhan ymmärrät, että täällä harrastetaan seksiä joka ilta seitsemältä... olit sinä täällä taikka et."

(Että nainen on hyvä!)

Perheriita (tapa II)

Aviomiehellä ja vaimolla oli katkera riita heidän 40-vuotis-hääpäivänään! Aviomies huutaa, "Kun sinä kuolet, minä hankin sinulle hautakiven missä lukee, ' Täällä makaa vaimoni - Alati kylmänä. "Vai niin?" vaimo vastaa. "Kun sinä kuolet, minä hankin sinulle hautakiven jossa lukee, 'Täällä makaa aviomieheni kovana vihdoinkin'.

(Aviomies kerjäsi tätä!)

Perheriita (tapa III)

Aviomiehellä (lääkäri) ja hänen vaimollaan oli riita aamiaispöydässä. Aviomies nousee raivoissaan ja sanoo, "Sinusta ei ole mihinkään sängyssäkään." Ja lähtee ulos talosta rajuilman lailla. Jonkin ajan jälkeen hän tajuaa, että oli kurja ja päättää korjata asian ja soittaa vaimolleen.

Vaimo tulee puhelimeen vasta monen soiton jälkeen ja närkästynytnyt aviomies sanoo, "miten kesti noin kauan vastata puhelimeen? Aviovaimo sanoo," olin sängyssä." "Sängyssä näin aikaisin, tekemässä mitä?" "Saamassa toista mielipidettä!"

(Tätä aviomiehen olisi pitänyt odottaa!)

Perheriita (tapa IV)

Miehellä oli kuusi lasta ja hän oli erittäin ylpeä heidän saavutuksistaan. Hän on niin ylpeä itsestään, että alkaa kutsua vaimoaan, "Kuuden äidiksi" huolimatta vaimon estelyistä. Yhtenä iltana he menivat juhliin. Mies päättää, että on aika lähteä kotiin ja haluaa tietää onko hänen vaimonsa myös valmis lähtemään. Hän huutaa suurella äänellä, "Lähtisimmekö kotiin, kuuden äiti?" Hänen vaimonsa närkästyi aviomiehensä tahdittomuudesta ja huutaa saman tien takaisin, "Ihan milloin vain, neljän isä."

(Näin sitä pitää, nainen!)

 
     
 
   

Jos ei naurata, voi vika olla muuallakin kuin tämän sivuston sisällössä - joten älä valita meille!

Alla K-18 vitsejä. Jos nämä loukkaavat, ÄLÄ LUE NIITÄ!
Pääsivulle | Takaisin maalle | Pikku-Kalle vitsit | Viihtyisä vanhainkoti

18.11.2005. (net)

14.7.2024