Vitsit pääsivu
Terveelliset elämäntavat
Hätävalhe
Talvisodan henki
USA: oikeusvaltio
Perusteeton irtisanominen
Ikärasismi
Insinööri vitsi
Väkisinmakaaminen
Tee-se-itse- autonkorjaus
Naisten asepalvelus
Vuoden uutinen
Perheriita (4 tapaa)
Alkoholivero laski
Vaikea asiakas
Naisen logiikka
Pureva mainoslause
Liikenneturvallisuus
Turun murre
Lintujen bongaus
Blondivitsit
Ikääntyminen
Huumoria
Kesäloma vinkit
Miehen korvike
Seuranhaku ilmoitukset
Sanomalehti-ilmoitukset
Arkipäivän filosofiaa
Totuus tulee lasten suusta

 

Ikärasismi

Ikärasismi on arkipäiväinen ilmiö ruokakaupassakin :

Vanhahko nainen meni kauppaan ja pisti koriinsa kaikkein kalleinta kissanruokaa mitä vaan hyllystä löytyi. Sitten hän meni kassalle ja sanoi kassaneidille: "Vain kaikkein parasta minun mirrilleni."

Kassaneiti siihen tokaisi: "Sorgen nyt vaan, mutta kissanruokaa ei myydä ilman todisteita. Monilla vanhuksilla on nimittäin tapana ostaa kissanruokaa ja syödäkin ne itse joten johtajamme vaatii todisteeksi nähdä kissanne." Niinpä mummomme joutui lähtemään kotiin hakemaan kissaa, ja palattuaan todisteiden kanssa sai ostettua ruuat.

Seuraavan kerran mummo meni samaan kauppaan, ostaen tällä kertaa laatikollisen parhaimpia koirankeksejä: "Koiralleni parasta, kun joulukin on tulossa." Kassa jälleen vaati todisteita, koska jotkut vanhukset söivät koirankeksejä omaksi ruuakseen, joten mummu laahusti kotiin ja palasi koiransa kanssa saadakseen joulupiparit ostetuksi.

Seuraavan kerran mummon tullessa kauppaan hänellä oli valmiiksi mukanaan laatikko, jossa oli pieni reikä kannessa. Hän pyysi kassaneitiä työntämään sormensa laatikkoon. "En minä voi, siellä on kuitenkin jotain joka puree minua." Mummon vakuuttaessa, ettei laatikossa ole mitään, mikä voisi vahingoittaa sormea, kassaneiti työnsi sormensa laatikkoon. "Tämähän haisee aivan paskalle!". Nyt mummolla levisi hymy naamalle ja hän sanoi: "No niin, saanko nyt ostaa 3 rullaa vessapaperia, KIITOS!"

 
     
 
   

Jos ei naurata, voi vika olla muuallakin kuin tämän sivuston sisällössä - joten älä valita meille!

Alla K-18 vitsejä. Jos nämä loukkaavat, ÄLÄ LUE NIITÄ!
Pääsivulle | Takaisin maalle | Pikku-Kalle vitsit | Viihtyisä vanhainkoti

18.11.2005. (net)

14.7.2024